Om oss

Copy

White Macaron startades  juli 2017 medan jag ägaren, Paula, befann mig i Holland p.g.a. min mans jobb. Allt började när vi flyttade till ett stort hus som var super fint men vit och tomt som en målarduk. Hundratusen idéer och tankar började att kroka mot varandra när jag ville inreda mitt barns sovrum. Då bestämde jag att utreda marknaden för barnrumsinredning. Hittade super fina saker och sparade en del länkar och foto. Sedan tänkte jag, varför inte sälja dessa produkter som jag med stort säkerhet vet är barnsäkra, miljövänliga och roliga att leka med. Jag granskade en del potentiella leverantörer, om deras råvaror, arbetsmiljö m.m. och valde bara de bästa. 

Jag vill att alla barn ska ha möjligheten att leka med giftfria leksaker och önskar att alla föräldrar ska känna sig trygga med att de ger högkvalitativa möbler eller leksaker till sina barn. Att dessa produkter är gjorda i Europa i fabriker som följer kollektivavtal eller dylikt, och där inga barnarbete förekommer. 

Som enskild näringsidkare, försöker jag inte konkurrera med andra webbutiker som är redan etablerade och har ett stort lager med 50 eller mer varumärke. Jag tar ett steg i taget och ska utveckla min butik med hjälp av alla mina kunder. För att jag önskar mig att få förslag och kommentarer från alla de som känner för det. Tack för ni är med!